Văd o grămadă care depăşesc pe linie continuă în trafic. Pun în pericol pe cei ce vin din contrasens. Pericol mortal, adesea. Penalităţile sunt usturătoare pentru o faptă de acest tip. Libertatea ta de a depăşi pe linie continuă este clar îngrădită. Pentru că, dacă o faci, îngrădeşti libertatea celui care circulă regulamentar din contrasens.

Liniile continue sunt marcate în trafic de specialişti. Care ţin cont de configuraţia şoselei, vizibilitate etc. Şi decid pentru tine cum să îţi fie restrânsă libertatea. Ca să nu dai peste alţii, oricât de anticipativ, bun şofer sau prevăzător ai fi.

Vă recomandăm:

Selly, vlogger, absolvent de liceu sau viitor politician? Despre cum a „picat” Selly, bacalaureatul cu 9,60

Linia continuă e masca de faţă din traficul rutier. Trebuie să o porţi obligatoriu.

Că sunt mulţi care nu înţeleg astăzi acest lucru. Nu mă miră. Pentru că, v-am spus, depăşesc într-o veselie pe linie continuă. Nu înţeleg nici rolul liniei continue (chiar dacă au făcut o şcoală de şoferi tot analfabeţi funcţional rămân) şi mereu sunt cu teoria conspiraţiei în spate: linia aia continuă a fost pusă să fiu prins de poliţistul din boscheţi (nu neg că se întâmplă şi asta).

Vă recomandăm:

Taxarea e furt!

Până apare autostrada pe Valea Oltului / vaccinul COVID-19, nu ar fi mai bine să nu mai depăşim pe linia continuă / să purtăm masca corect? Ce este iliberal în asta? Ce e neconstituţional în asta?

Contributor

Comentarii