Foto: Alina Irinoiu, Investor Relations Manager Medlife

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) anunță că MedLife (BVB: M) devine Membru Asociat.

Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group:

„Performanță în comunicare, adoptarea celor mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență sunt atuuri prin intermediul cărora MedLife își propune să rămână atractiv pentru investitori. Asocierea cu ARIR vine să întărească dezideratul nostru de a deveni, în fiecare zi, mai buni.”

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR:

„ARIR devine cea mai importantă comunitate a pieței de capital, cu 26 de membri, și proiecte relevante de dezvoltare a pieței de capital. Suntem mândri de asocierea cu MedLife, singurul furnizor de servicii de sănătate private listat la BVB, al treilea jucător din sănătate care se asociază cu ARIR. Interesul constant al membrilor noștri este de implementa cele mai bune practici în comunicarea cu investitorii, o dovadă clară de dezvoltare a ecosistemului pieței de capital.”

Sistemul Medical MedLife este cel mai mare operator privat de servicii medicale din România, cu o vechime de peste 26 de ani în domeniu și oferă un sistem integrat de servicii: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistică, abonamente corporate.

Comentarii